Tenfold Rabbit esitleb täna kauamängivat «Travel the World»

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenfold Rabbit
Tenfold Rabbit Foto: promo

Täna kell 18 esitleb ansambel Tenfold Rabbit Solarise keskuse Apollo raamatukaupluses oma esikalbumit «Travel the World».

«Travel the World» räägib ansambli trummari Martin Petermanni sõnul reisimise võludest ja toetub põhimõttele carpe diem ehk «haara momendist».

Kuigi Tenfold Rabbiti nime all on ansambel musitseerinud vaevalt aasta jagu, siis ühise muusika loomise kogemustepagas on bändi liikmetel lai.

«Oleme koos esinenud juba mitmeid aastaid ja enne kannapööret 2011. aasta noortebändide konkursil tegime bändi nimega Meelik,» räägib Petermann, lisades juurde, et tollal oli ansambli valdavaks lemmikstiiliks rock'n roll, misjärel lülituti tugevalt indie lainele.

«See otsus tasus end ära - Eesti Laulul saavutasime 3. koha Lenna ja Ott Leplandi järel,» lisab trummar.

Pärast esiksinglile animeeritud muusikavideo valmimist andis bänd välja ka oma teise singli «If There Was No Sex, There Would Be No Relationships», mida on korduvalt nimetatud erinevates raadioeetrites selle suve parimaks heliteoseks.

Apollo kauplustes on «Travel the World» müügil ning kõigil soovijatel on võimalik pärast esitlust bändi liikmetelt plaadile autogramme küsida.

Eesti suurimasse raamatukaupluste ketti Apollo kuulub täna kümme kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja aadressil Apollo.ee. Apollo missiooniks on pakkuda mugavat ostukeskkonda, kiiret ja asjatundlikku teenindust ning suurimat valikut raamatuid, filme, muusikat ja mänge olulisemates sõlmpunktides üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles