Evelyn Sepp oleks äärepealt taksos surma saanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodne naine Evelyn Sepp.
Moodne naine Evelyn Sepp. Foto: Peeter Langovits

«Vedas! Oli õnne! Istusin päeval muretult takso tagaistmel ja sõitsin linna poole, kui ühtäkki sain silmapaistva vopsu rindu. Lambist,» kirjutab kultuurikatla direktriss Evelyn Sepp oma Facebooki lehel. 

«Autoaknad katki polnud, midagi justkui ei lennanud ja keegi midagi silmnähtavalt sündsusetut ei korraldanud. Lihtsalt suur ehmatus ja nõutus,» pajatab Evelyn.

 «Põhjus-tagajärg sai selgeks – autouksest välja jäänud vöö, mis siis sõidu pealt ratta alla keris ja ühel hetkel läbi kinnise autoukse mu vöövahelt maha rebiti.»

«Tühja sellest vööst, peaasi, et ise terve ja silmad peas,» on Evelyn õnnelik. «Moraal selge: tuleb korralikult riietatult – kõik, mis vaja, kinni seotud – auto tagaistmel istuda.»

Tema postituse kommentaaride all aga meenutatakse seoses juhtunuga maailmakuulsat tantsijat  Isadora Duncanit, kes hukkus, kui tema sall takerdus autoratastesse ja kägistas ta surnuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles