Kes keda? Van Haleni bassimängija sõimas One Directionit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction - Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan ja Harry Styles.
One Direction - Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan ja Harry Styles. Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Van Haleni bassimängija, Eddie Van Haleni poeg Wolfgang Van Halen väitis Twitteris, et poistebändi One Direction liikmed mõnitasid teda.

«Lõbus fakt: mind solvas täna hommikul hotelli fuajees see sitane poistepänd One Direction! Tervitused Birminghami!» kirjutas Wolfgang eile Twitteris. «Ilma naljata, see tõesti juhtus! Lapsed bändist One Direction käitusid meiega nagu tõelised t***pead!»

Van Halen ei täpsustanud, mida poisid täpselt ütlesid, kuid säutsus veel mõttevälgatuse: «Nende bändi nimi on vist One Direction selle pärast, et kõigi nende juuksed osutavad ühte suunda!»

One Directioni fännid on loomulikult maruvihased.

Üks säutsus: «Bänd nimega Wolfgang Van Halen väidab, et 1D solvas neid.» Teine vastas: «Vabandage, aga ma pole elu sees kuulnud bändist Wolfgang Van Halen! Nad üritavad vist teiste arvelt populaarsust saavutada.» Kolmas arvas: «Ma kuulsin, et sa rääkisid 1D kohta paska... Bitch, tee enne muusikat, mida inimesed kuulnud on, ja siis tule hooplema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles