Kes on Lauluväljaku direktori Riho Rõõmuse uueks silmarõõmuks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIPide paraad «Vabaduse laulul». Riho Rõõmus ja Peeter Rebane.
VIPide paraad «Vabaduse laulul». Riho Rõõmus ja Peeter Rebane. Foto: Viktor Burkivski

Alati positiivsust ning energiat täis Tallinna Lauluväljaku direktor ja kunagine pillimees Riho Rõõmus (51) liigub ringi uue salapärase kaunitari seltskonnas, koos nähti lembepaari ka eelmisel nädalavahetusel ilusat ilma nautimas.

Buduaar rääkis Rihoga, kes siiamaani on pruute üpriski sageli vahetanud, ja uuris välja, kellega täpsemalt tegu on, kuidas nad tutvusid ja kas see on ka tõsine suhe.

Riho ja tema väljavalitu kohtusid ühisel reisil olles. «Olime mõlemad turismireisil. Kohe, kui teineteist märkasime, tekkis vastastikune sümpaatia ja tasapisi arenes suhe. Praegu tunneme, et meil on koos väga hea olla. Suhte tõsidust ja tugevust näitab aeg,» ei hakka Riho praegu veel üldistusi tegema.

«Aga kõige tähtsam on ikka, et oleks pidu sinus eneses. Tulevikku ei tea kunagi täpselt ette, seepärast on tähtis igat päeva olevikus elada võimalikult toredalt ja nauditavalt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles