Anonymous paljastas Amanda Toddi väidetava ahistaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anonymous

Häkkerite rühmitus Anonymous väidab, et nad said jälile ahistajale, kes viis 15-aastase kanada tüdruku Amanda Toddi enesetapuni.

Amanda võttis endalt elu 10. oktoobril ning suitsiidi põhjuseks oli aastatepikkune kiusamine ja ahistamine, kirjutab Daily Mail.

Maailma suurima häkkeritegrupi Anonymous sõnul tegi neiust alastipildi ja avaldas selle internetis 32-aastane mees New Westminsterist. Postituses avaldati ka mehe nimi, aadress, pildid tema majast ning internetivestlused.

«See mees pressis Amandalt välja pilte. See on see pedofiil, kes manipuleeris Amanda Toddi ennast paljastama,» teatab Anonymous.

«Tavaliselt meile ei meeldi politseiga otseselt kokku puutuda, kuid olime laste kaitsmise nimel sunnitud oma oskusi hea eesmärgi nimel rakendama,» põhjendas grupp Kanada CTV Newsile saadetud kirjas.

Väidetav ahistaja käis esmaspäeval kohtuistungil, milles teda süüdistatakse alaealise seksuaalses kuritarvitamises. Juhtum ei ole Toddiga seotud.

Mehe sõnul oli ta Toddi sõber ja süüdistas tüdruku ahistamises hoopis New Yorgist pärit meest.

Kanadas Coquitlamis elanud 15-aastane Amanda poos end üles eelmisel kolmapäeval. Septembri alguses postitas ta Youtube'i video, milles kirjeldas kirjeldas detailselt enda kannatusi.

Vaata CBC Newsi uudislõiku:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles