Vene pidu: Tantsuparadiisis esitati rahvale Araabia muinasjutte

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 5. oktoobril toimus uues ööklubis 777 - The Bank Club, Music Factory poolt korraldatav populaarne vene pidude sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай) , alapealkirjaga «Uus Araabia  Muinasjutt».

Paradiisiväravate avanedes leidsid külalised end Sultani paleest, kus naiste tantsuduett «Õed Shahrazad» ja breik-balleti meistrid jutustasid moodsa muinasjutu «1001 ööd».

Selle tulemusel sündis laval uus fusion-tantsustiil, liites kokku korraga nii idamaise tantsu, kui ka plastilise breik-balleti veidrused ning julguse ja samuti ka poppingu ohjeldamatuse ja teravuse. See oli tõeline tantsuhullus!

Nagu tavaks, valiti ka õhtu stiilseim paradiisineiu!

Õhtu kaks peavõrgutajat olid residendid: DJ Denis KarabljOFF ja DJ Sonic

Vaata pilte!

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedel, 2.novembril  ööklubis 777- The Bank Club, kus esineb Ukraina kõige skandaalsem ja seksuaalsem naisansambel Dasha Astafieva & NikitA.

Pileteid saab juba nüüd soetada piletilevi eelmüügist : http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/klubi/?concert=113203

Rohkem infot ametlikult kodulehelt: www.trai.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles