«Saladused» paljastas aastatetaguse reetmise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 15.10.2012
Saladused, 15.10.2012 Foto: Kanal 2

Seekordne «Saladused» näitas, et pööraste tegude lõpud on ettearvamatud ja kurjakuulutavatel külajuttudel on mõnikord tõepõhi all.

Esimeses loos saime tuttavaks Triinu ja Juliusega. Triinu vabameelne suhtumine tundus praktilise ning pigem vagura meelega Juliusele paeluv. Noored läksid Muhumaale kaunist suvepäeva veetma. Pidu võttis aga ootamatult kõrgpöörded, mis Juliusele suurt ebamugavust valmistasid.

Loo lõpus selgus, et ka kannatlikusel on piirid, mida ei maksa proovile panna, sest kunagi ei tea, millega see lõppeda võib.

Järgmine lugu tutvustas Siimu ja Üllet, kes olid pealtnäha tavaline perekond elamas oma tavalist, suhtelist rutiinset külaelu.

Siimul arenes ühel hetkel saladuslik haiguslugu, millele seletust ei leitud. Ülle jaoks oli mõistatus, miks ravis arst mehe sclerosis multiplexi süstidega, mida mehe haigusloos isegi kirjas polnud. Lisaks tundis terve küla huvi selle vastu, kelle poeg on arsti laps Siim. Ülle kartis, et need saladused on omavahel seotud.

Jutud osutusid tõeks ning Üllele oli kõik selge - mees hoidis seda saladuses, kuna ta oli haige ja vajas hooldajat. Ta kartis, et Ülle paneb ta hooldekodusse.

Nagu näha, on elu täis saladusi, mis mõnikord tulevad ilmsiks palju aastaid hiljem... mõned aga mitte kunagi.

«Saladused» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles