«Ärapanija» vahetab Peeter Oja Ott Sepa vastu välja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp monolavastuses «Rumm ja viin».
Ott Sepp monolavastuses «Rumm ja viin». Foto: Margus Ansu

Sel hooajal hakkab «Ärapanija» panema esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit» ja enne «Saladusi». Kui täna paneb Oja ära, siis nädal hiljem võtab temalt Mart Juurele vahelesegamise raske töö üle Ott Sepp.

Eesti rahva probleemid vajavad rahvale selgitamist ja lahendamist! «Kus viga näed laita, seal tule ja aita» põhimõte on meie ärapanijate Mart Juure ja Peeter Oja püha tõde ja kohus.

Tänases saates uurime, miks Riigikogus nii palju vaimset vägivalda ja joomist on, paljastame, kuidas vaeseid Eesti mehi kodudes kiusatakse ning vaatame, kuidas eestlased suudavad isegi juurviljade söömisega Guinessi rekordi saavutada.

Kuna Peeter Oja kannatab ägeda ärapanemise all, siis viiakse ta pärast esimest saadet kohe ravile. Kolm nädalat kestva kuuri lõppedes naaseb Oja aga uue hingamisega.

Peetri ravi ajal astuvad tema kingadesse, soojendavad tema tooli ja segavad Mardi jutule vahele Ott Sepp, Andrus Kivirähk ja Gaute Kivistik.

«Ärapanija» on Kanal 2 eetris igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast uudistemagasini «Reporter».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles