Ristomatti Ratia pühendas tantsu oma esimesele armastusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome tippdisainer Ristomatti Ratia ja tema profipartner Sanna-Maria Heikkilä saates "Tantsud tähtedega"
Soome tippdisainer Ristomatti Ratia ja tema profipartner Sanna-Maria Heikkilä saates "Tantsud tähtedega" Foto: Lehtikuva

Soome tantsusaates «Tantsud tähtedega» jalga keerutav Anu Saagimi abikaasa Ristomatti Ratia pühendas oma eileõhtuse tantsu esimesele armastusele.

Kuigi Ilta-Sanoma lugejad ennustasid, et saatest kukuvad just Ratia ning tema tantsupartner, õnnestus neil järgmisesse saatesse edasi saata. Oma osa on kindlasti selles, et Ratia harjutas iga päev paar tundi, lisandusid veel ka kodused tantsutunnid, vahendab Õhtuleht.

Aeglane tants tekitas Ratiale nostalgiahoo, mistõttu meenutas ta oma esimest armastust Kerstinit ja nende ühist suvekodu.

«Laul tundus kohe kodusena. Sügav esimene armastus ja muud elukogemused mõjutavad kindlasti tantsu. Sain koos Kerstiniga veedetud ajast sel saarel [suvekodus] kõvasti inspiratsiooni.»

«Tahaksin pühendada tänase tantsu esimesele armastusele. Läheb see siis hästi või halvasti,» sõnas Ratia saate eel MTV3-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles