Nikolai Novosjolov virgutab väsinud meelt kohviga

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov koos uisupartner Jelena Abolinaga.
Nikolai Novosjolov koos uisupartner Jelena Abolinaga. Foto: Kerli Kurvits

Epeevehklemise maailmameister, Euroopa meistrivõistluste hõbe, aasta meessportlaseks valitud Nikolai Novosjolov, kelle partner Jelena Abolina, tunneb end saate eel kindlameelselt.

Nikolai Novosjolov tunneb end «Tähed jääl» otse-eetri eel nagu kala vees. «Midagi häirivat pole ja meel on rahulik. Iga proov on olnud isesugune ja ootamatusteks tuleb valmis olla,» ütleb mees.

Läbisaamist partneriga hindab ühepoolselt Nikolai väga heaks. «Mina saan väga hästi, aga kuidas tema minuga... seda tuleb tema käest küsida,» muheleb mees.

Muusikamaitse on ka paaril üsna ühel sagedusel. «See meil küll erimeelsusi ei valmista. Pigem tehnika. Tema ütleb, et tee nii. Mina sageli ei kuula, kuigi hiljem saan aru, miks oleks tema soovituste järgi tegutsemine parem olnud.»

Otse-eetriks valmistumine on Nikolai jaoks täiesti uus kogemus ja seetõttu ei oska ta kuidagi varasematest kogemustest midagi varnast võtta. «Ma ei oskagi selleks kuidagi valmistuda, aga sportlasena on mul pikki võistluspäevi olnud ja väsimust virgutan näiteks kohvi joomisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles