Robbie Williamsit heidutas kehv plaadimüük: tahtsin muusikast loobuda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SCANPIX

Laulja Robbie Williams avalikustas, et loobus peaaegu muusika tegemiset, kuna viimaste albumite müügitulemused valmistasid pettumuse.

Staar, kelle uus singel «Candy» ilmub 29. oktoobril, tüdis oma karjäärist pärast plaatide «Reality Killed the Video Star» ja «Rudebox» tagasihoidlikku edu, vahendab Digitalspy.

«Tundsin toona, et mu navigatsioonisüsteem on katki ning ekslesin sihitult ringi. See oli tegelikult vabastav. 2006. aastal ei hoolinud ma oma karjäärist. Tundsin end uskumatult letargilisena ja arvasin, et ei suuda vastata popstaariks olemise nõuetele,» rääkis Williams. «Vaimselt olin karjääriga juba hüvasti jätnud.»

«Hakkasin maalima ja tahtsin saata tõsiseks kunstnikuks. Kahjuks olen ma kohutav maalija! Radikaalsete otsuste tegemine pole samuti mu tugevam külg. Muidu oleksin laulmise päriselt lõpetanud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles