Plakatikunsti UUS TASE! Von Krahli Baar üllatab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaadituru plakat
Plaadituru plakat Foto: Kerstin «Kessu» Raidma / Ahto-Lembit Lehtmets

Täna on Krahli Baaris kella 16ni plaaditurg. Vaimukad plaktid on loonud plaaditurule Kerstin «Kessu» Raidma ja Ahto-Lembit Lehtmets.

«Plaaditurg» (e. plaadimägi, nagu seda kunagi nimetati) ei ole mingi enneolematu ettevõtmine, vaid muusikasõprade traditsiooniline kogunemisrituaal, mis leidis aset juba ammu enne taasiseseisvumist. Nagu J.M.K.E. liider ja laulja Villu

Tammeomaaaegsete plaadimäe aktsioonide kohta on öelnud: «Plaadimägi oli omal ajal sisuliselt igapühapäevane mäss kehtiva korra vastu. Kooskõlastamatu rahvakogunemine pluss Lääne muusikaga spekuleerimine!» Kell 16 alustab  Krahli Baaris muusikaviktoriin, mida juhivad  suurajud Villu  Tamme ja Mart Niineste.

Millal alustas Mutant Disco? Kellel on vaja iga peo ajal trügida lavale joiguma lõõritama? Millise Venemaa linna nime kandis Operatsioon B peaesineja aastal 1997? Kes on need neli meest, kes pidulisi alati uksel tervitavad? Mis toimus samal ajal mujal? Millise laulva näitleja bändi nimi oli Raadio Maria? Kui tead kasvõi ühte vastust, siis oled oodatud täna, 14. oktoobril  ja ka 28. oktoobril  toimuvale Von Krahli muusikaviktoriinile. Vanakooli peohunt või äsja täisea künnise ületanud kutsikas, vahet pole.

Sissepääs on tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles