Vaata: vastupandamatud noormehed staarisaate võistlustules

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Jevstafjev
Artjom Jevstafjev Foto: TV3

Juba sel pühapäeval selguvad «Eesti otsib superstaari» poiste stuudiovoorus järgmised finalistid.

Eeloleva pühapäeva õhtul vallutavad TV3 ekraani vastupandamatud ja ägedad noormehed, kellele veel lisaks kõigele muule antud ka suurepärane lauluhääl.

Saade «Eesti otsib superstaari» on jõudnud poiste stuudiovooruni, kus 10 musikaalset ja andekat noormeest võitlevad oma koha eest finaalis. Nad on tulnud, et latt sel hooajal veelgi kõrgemale tõsta.

Kuigi nad kõik vääriksid kohta finaalis, pääsevad telefonihääletuse tulemusena edasi kolm televaatajate lemmikut.

Nemad püüavad ennast pühapeval finaali laulda:

Karl Madis Pennar
Karl-Erik Taukar
Karl Mihkel Salong
Carl-Phlip MadisToomas Kolk
Janek Valgepea
Fredi Pärs
Artjom Jevstafjev
Rasmus Rändvee
Samuel Reinaru

Laule kõlab taas seinast seina, alates rockikuningas Elvis Presley rockiklassikast «Jailhouse Rock» lõpetades üllatava coveriga viimase aja ühest suuremast htist, LMFO «Sexy and I Know It».

Pea pooled noormehed on valinud esitamiseks eestikeelse loo (Ott Lepland «Süte peal sulanud jää», Jaak Joala «Saatanlik naine», Music Seif «Sa haara kinni mu käest», Tanel Padar & The Sun «See on see»).

Järgmisel nädalal valivad kohtunikud kahest stuudiovoorust finaali ukse taha jäänud seitsme tüdruku ja seitsme poisi hulgast kümme võistlejat, kes astuvad üles kolmandas stuudiosaates teist korda. See saab olema nende viimane võimalus pääseda  «Eesti otsib superstaari» viienda hooaja kümne parima laulja hulka.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris pühapäeval kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles