Kes on Sergei Pareiko mantlipärija?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltman kutsub üles valima Eesti stiilseimat jalgpallurit – kes on Sergei Pareiko mantlipärija?

Eesti jalgpallikoondise rõivastaja Baltman kuulutab välja Eesti stiilseima jalgpalluri valimise

Senised stiilseimad on Sergei Pareiko ja Tarmo Kink, ent eile jalgpallikoondisele üle antud šikkides mantlites on konkurents tõeliselt tihe!

Anna teada oma lemmikutest Baltmani Facebooki lehel!

Eilsel jalgpallikoondise Eesti-Ungari mängu eel toimunud pressikonverentsil esitlesid jalgpallurid oma uusi maailmatasemel mantleid.

Lisaks ülikondadele varustab meeste rõivabränd Baltman jalgpallureid ka ilmastikukindlate mantlitega, mille vastupidavus otse mänguväljakul proovile pandi.

«Tegemist on spetsiaalselt jalgpalluritele õmmeldud ülimalt kergete, trendikate ja ilmastikukindlate mantlitega, mis on ideaalsed aktiivsetele sportlastele reisimiseks. Rahvuskoondis on kui Eesti visiitkaart maailmas ning Baltmani eesmärk on tagada neile Eestis disainitud ja toodetud maailmatasemel kvaliteediga riietus,» ütles Baltmani brändijuht Kristel Sooaru.

Vastavalt Baltika ja Eesti Jalgpalli Liidu vahelisele sponsorlepingule varustab meestebränd Baltman alates 2006. aastast Eesti rahvuskoondise mängijaid esindusrõivastega – jalgpallurid, treenerid ja ametnikud kannavad esindusüritustel Baltmani eritellimusülikondi ja mantleid.

Vaata pilte! Kes on Baltmani mantlikeses kõige ilusam?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles