Teletegijad: oleme väga tänulikud, et kaitsevägi tuli Samuelile vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Reinaru
Samuel Reinaru Foto: TV3

«Ajateenistus toimub mul nii nagu ikka - õnneks on kaitsevägi olnud väga vastutulelik ja mind lubatakse proovipäeval ja salvestuspäeval kindlateks kellaaegadeks välja,» ütleb sel pühapäeval saate «Eesti otsib superstaari» poiste stuudiovoorus üles astuv Samuel Reinaru, kes mõni aeg tagasi ajateenistusse pidi minema.

«Siin lauluharjutamisest vist küll midagi suurt välja ei tule, ma alles kohanen siinse eluga, mis iseenesest on täitsa äge,» nendib Samuel Õhtulehele, et Tallinna vahipataljonis on lauluharjutamine pisut raskendatud.

«Ma oleksin tegelikult pidanud juba juulis minema, aga lükkasin kuupäeva edasi - et ma tahtsin kindlasti pääseda kaitseväe orkestrisse, tuli ajateenistusse astuda sügisel,» räägib ta.

«Kui ei oleks saanud, siis mis seal ikka,» ütleb ta staarisaatesse katsetamise kohta, et tasus proovida.

Selline mõtlemine on teda nüüd viinud juba stuudiovoorudeni ning noormees usub, et kui peaks juhtuma, et ta pääseb ka finaali, siis läheb kindlasti raskeks jagada oma aega ajateenistuse ja saate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles