Joobes üliõpilane neelas võtme alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõntgenpilt maost, kus on allaneelatud võti
Rõntgenpilt maost, kus on allaneelatud võti Foto: blogspot.com.

Kui suurem osa inimesi otsivad oma koduvõtmeid näiteks jakitaskust, diivani vahelt või isegi kohalikust pubist, siis üks üliõpilane oli sunnitud võtme leidmiseks endale röntgeni teha laskma.

Chris Foster oli pidutsemas, kuid järgmisel päeval ta ei mäletanud, kuhu ta oma koduukse võtme oli pannud, vahendab blogspot.com.

 

Lõpuks meenus Fosterile, et ta oli selle alla neelanud. Sõbrad soovisid liiga palju alkoholi tarbinu koju magama toimetada ja selle vältimiseks neelas Foster võtme alla.

 

Kuid pärast sõbra kodus ärkamist ei mäletanud Foster eelmise õhtu sündmusi. Kui sõber rääkis talle, et ta neelas oma võtme alla, ei uskunud noormees teda.

 

Varsti sai Fosterile siiski selgeks, et tal pole tavaline pohmell ja ta läks haiglast abi otsima.

 

Pärast eelmise päeva sündmuste kirjeldamist arstile, saadeti Foster röntgenisse. Röntgenpilt paljastas ta maos viie sentimeetri pikkuse võtme.

 

Arst saatis Fosteri koju, lohutades, et küll seedeorganid selle lõpuks kehast välja lükkavad.

 

Foster sai võtme kätte 31 tundi pärast selle allaneelamist. Nii ei pidanud noormees maksma ka talle korterit üürivale majaomanikule uue võtme teha laskmise eest ja sai vana võtit edasi kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles