Galerii: Rival Sons'ii nautisid asjaarmastajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul täitus Rock Cafe tõeliste melomaanidega.

Dramamama ja Rival Sons'i konsterti oli kuulama tulnud üle mõnesaja inimese, nende hulgas nii verinoored minikleitides neiud, kes ilmselt pigem Eesti bändi fännid, kui ka härrad ning prouad, kes ehk juba vanavanemate staatuses.

Dramamama oli siiras ja pakkus soojendajana hea elamuse. Erilise vaatemängu ja publiku tänu pälvis ilmselgelt bändi andekas kitarrist Laur Joamets, kelle kohta pärast kontserti nii siit kui sealt vaid kiidusõnu kuulis. Nuriseda võiks ehk vaid solist Mikk Tammepõllu liialt tagasihoidlike vaherepliikide osas.

«Laulja kõne oli nagu mõne tõsiseid uudiseid edastava telediktori kuiv jutt. Rohkem emotsiooni! Bänd ise sai ju maha korraliku live’ga,» kommenteeris kontserti külastanud Eestis elav hollandlane.

Emotsioonide vaka all hoidmise osas ei saa aga süüdistada peaesinejat. Rival Sons täitis kõrvu paitava muusikaga kogu saali ning ei teinud allahindlust mitte ühelegi kõlanud noodile.  Saadud elamus oli vinge!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles