Täpp uuel tööpõllul TV3s: väljakutsed mulle meeldivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avati Tommy Hilfigeri esinduskauplus.
Kohal oli ka Täpp aka Mari-Leen Albers
Tallinnas avati Tommy Hilfigeri esinduskauplus. Kohal oli ka Täpp aka Mari-Leen Albers Foto: Jelena Rudi

Mari-Leen Albers aka Täpp asus toimetajakohale TV3 saate juures «Õhtusöök viiele», mille tiimiga liitumiseks ettepaneku tegi talle produktsioonifirma Filmimees.

 

Kuidas sai teoks see, et asusid saate «Õhtusöök viiele» toimetajakohale? Kas sellele aitas kaasa ka sinu enda kogemus saates osalenuna?

Suvel sain telefonikõne Filmimehest ja mulle pakuti söögisaate toimetajakohta. Ma ei mõelnud kaua, väljakutse oli ahvatlev. Ma ei tea, miks Filmimees mind välja valis – ilmselt tulid kasuks nii pikk reporterikogemus Õhtulehes kui telekogemus Tallinna Televisioonis.
 

Mis sinu toimetaja käe all saate juures muutub või lisandub? On sul selliseid ideid ja kas neist miskit on ka aktsepteeritud?

Kuna «Õhtusöök viiele» saatel on oma kindel formaat, siis saate juures suurt midagi ei muutu. Saate teemasid saan ma ise suunata ja panna inimesed rääkima asjadest, millest nad muidu võib-olla ei räägiks, aga see on ka kõik. Siiani ei ole mulle teemadevalikut ette heidetud.


Miks nõustusid toimetajana saate juures tegutsema?

Mulle meeldivad väljakutsed. Mulle meeldivad uued asjad. Mulle meeldib televisioon. Tallinna Televisioonis tegin noortesaadet ja seejuures ise kõike - olin korraga nii reporter-toimetaja-monteerija-helimees-režissöör jne - teadmata absoluutselt, kuidas televisiooni tehakse. Lihtsalt tegin nii, nagu arvasin, et see võiks toimida. Õhtusöögisaate puhul olen mina vaid üks lüli - minu asi on õigel ajal kohal olla, õigeid küsimusi küsida ja õiged asjad kirja panna. Mahult on see kümme korda suurem kui minu toimetatud noortesaade kunagi, aga ma ei kurda. Olen avastanud, et minu jaoks on mõnusam protsess kui tulem. Mulle täiega meeldib teha ja toimetada ja sebida, see on palju huvitavam kui lõpuks see 23minutiline tulemus, mida inimesed vaatavad ja tegelikkuses jääb nii palju infot saamata ja nägemata.
 

On tõenäoline, et kaugele ette sa staaride nimesid ei avalda, aga kas intriige ja põnevaid figuure saab ka sel hooajal näha? Ehk annaksid mõne vihje?

Luban, et uue aasta esimene saade saab olema päris vürtsikas! Tasub oodata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles