Hoia eemale: staaride kõige jubedamad seksivideod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dustin "Screech" Diamond
Dustin "Screech" Diamond Foto: SCANPIX

Veebisait TheFrisky tegi piinarikast tööd ja vaatas üle staaride seksivideod, et hoiatada rahvast kõige hullemate eest.

Hulk Hogani seksivideo tekitab tahtmise silmad välja koukida. Esiteks, Hulk Hogan on paljas. Lisaks, videos tegutsev naine on väidetavalt Hogani parima sõbra eksabikaasa. Hulki telefonihelinaks on tütre Brooke Hogani laul ja see kõlab keset vahekorda. Hulk nimetab end korduvalt seaks, sest ta sõi liiga palju. Ja kõige tipuks ütleb ta armukesele «sa oled vahva», kui ta uksest välja jalutab.

«Päästja koolikella» Screech, tähendab Dustin Diamond. Kes oleks osanud arvata, et meil tekib võimalus näha Screechi seksimas kahe naisega korraga?

Iluuisutamistšempion Tonya Harding tegi seda purjus peaga ja pulmakleidis. Ei iial enam!

Vaadata, kuidas Scott Stapp ja Kid Rock groupie'dega orgiat peavad, on pilt, mida pole võimalik mälust kustutada.

Kuigi kohus ei mõistnud laulja R. Kellyt süüdi lapspornograafias, ringleb internetiavarustes siiani video, milles ta seksib väidetavalt alaealise tüdrukuga. Lisaks käib asja juurde «kuldne vihm».

Mini-Me Verne Troyeri ja tema ekskallima Ranae Shrideri voodimänge on raske unustada.

Reality-sarja «The Real Housewives of New Jersey» staar Danielle Staub ajab ilma tema seksivideot vaatamatagi hirmu nahka. Klipis saame ka näha, kui halba tööd on ilukirurg tema rindadega teinud.

Laulja Fred Dursti videol pole suurt häda, kui välja arvata tema häiriv o-nägu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles